Tractaments | Diagnòstic i Prevenció

Un diagnòstic precoç t'ajudarà a evitar patologies bucodentals més greus en un futur.
En odontologia prevenir és literalment curar
.

Tractaments de Diagnòstic i Prevenció

Higiene bucodental

En les nostres dents es poden formar dipòsits de càlcul dental que no desapareixen amb el raspallat diari.

El càlcul i els riscos que comporten, només es poden eliminar amb una neteja bucodental professional.

Revisions periòdiques

En una revisió, l’odontòleg pot anticipar-se a detectar patologies dentals que no presenten símptomes fins a fases més avançades.

Des d’una càries fins a altres problemes de salut bucodentals més complexos.

Des de la clínica et recomanem que visitis el teu dentista cada 6 mesos.

La primera visita de diagnòstic i prevenció bucodental

Quan acuts a la clínica per primera vegada, et realitzem un qüestionari de salut general, on se’t preguntarà pel teu estat actual de salut, patologies que tens o has tingut, possibles al·lèrgies, hàbits de vida, i altra informació que ens pot ser de molt interès a l’hora d’atendre’t de manera adequada.

Seguidament, ja dins del box, un dels nostres odontòlegs t’explorarà la boca i en cas que ho cregui necessari et realitzarem una exploració radiogràfica. Aquesta exploració servirà per donar-te un diagnòstic personalitzat i poder-te proposar els tractaments més adequats per a resoldre els problemes que s’hagin detectat.

Avantatges de realitzar-se un revisió anual

Aquestes visites mantenen una bona salut bucodental en el pacient, a més de poder detectar amb antelació possibles afectacions i prevenir-les amb temps.

A més, el pacient adquireix bons hàbits de salut bucodental, determinant en aquestes visites si el pacient està realitzant una higiene bucodental adequada. I de no ser així, l’odontòleg o higienista corregiran i indicaran les pautes a seguir necessàries en cada cas.

Segona opinió...

Tenim experiència en casos complexos que requereixen la visió de diferents especialitats. Ens tens a la teva disposició també per resoldre qualsevol dubte.