Les nostres instal·lacions

Clínica Dental Menardia & Gil-Ortega és un ambient càlid i personal on fa que l'experiència d'anar al dentista resulti del més agradable pel pacient.

En aquest sala realitzem les intervencions quirúrgiques necessàries que es poden dur en una clínica dental.

Se’t realitzaran els diferents estudis radiològics necessaris per veure el que no veiem en boca.

És la sala on es neteja i s’eliminen els residus dels estris utilitzats en la clínica.

És l’espai confidencial entre el pacient i la clínica. Obrim les portes a un espai personal i de confiança.

Sala quirúrgica

En aquesta sala reunim totes les característiques tècniques, d’esterilització i d’ambient per a poder realitzar totes les intervencions quirúrgiques necessàries que es poden dur a terme en una clínica dental.

Sala radiològica

Se't realitzaran els diferents estudis radiològics necessaris per completar el diagnòstic clínic

A Clínica Dental Menardia & Gil-Ortega comptem amb un equip radiològic d’última generació amb el propòsit d’obtenir radiografies digitals d’alta resolució i de baixa radiació per poder oferir-te la millor exploració i el diagnòstic més fiable possible.

Gràcies a les últimes tecnologies en el camp de la radiologia digital odontològica eliminem el procediment químic i el més important, es redueix la radiació al pacient en un percentatge altíssim, sen una prova ideal inclús en pacients infantils.

Aquestes són les diferents radiografies que et podem realitzar a la clínica:

Ortopantomografia

És la primera radiografia que et realitzarem. Ens permet en una única imatge, obtenir una valuosa informació general del maxil·lar superior, la mandíbula i les peces dentals.

El seu valor diagnòstic en les diferents especialitats està clarament demostrat.

Teleradiografies

És un tipus de radiografia que s’utilitzen en els estudis d’ortodòncia, en el que es prenen els valors cefalomètrics necessaris per avaluar el tractament d’ortodòncia.

Radiografia 3Dental

També comptem amb un CBCT dental (col·loquialment conegut com TAC) d’última generació. Ens permet crear imatges i reconstruccions tridimensionals de la regió maxil·lofacial.

Aquestes imatges radiològiques amb efecte relleu ens permet una visió de volum que ens apropen a la realitat anatòmica.

La introducció del CBCT representa un canvi radical en el camp de la radiologia dental i maxil·lofacial.

La informació tridimensional ens permet una millora en el diagnòstic, un augment immens en la seguretat dels tractaments (quirúrgics, ortodòntics, endodòntics) i unes dosis més baixes de radiació que la tecnologia TC convencional.

Sala d'esterilització

És la sala on es neteja, desinfecta i s'esterilitza tot el material utilitzat a la clínica.

En aquesta sala es realitzen diverses accions per preparar els estris per ser utilitzats de nou garantint la seva seguretat i eficàcia.

A Clínica Dental Menardia & Gil-Ortega portem a cap un protocol estricte que certifica la correcta neteja, desinfecció i esterilització de tot l’instrument utilitzat.

El procés d’esterilització és una tasca prèvia a la teva arribada a la clínica. Aquesta tasca ens permet oferir-te la tranquil·litat i la seguretat de fer la nostra feina ben feta.

Sala d'atenció al pacient

És l'espai confidencial entre el pacient i la clínica. Obrim les portes a un espai personal i de confiança.

En aquest espai et realitzarem un qüestionari de salut i et prendrem les teves dades personals. Podràs explicar-nos tot el que necessitis per transmetre-ho als especialistes.

A més aquí acabarà la teva visita fent entrega del teu pla de tractament, el pressupost i solucionant els dubtes que tinguis.